Nejlevnější klimatizace se slevou? Jedině u nás!
top of page

Nejlevnější klimatizace se slevou? Jedině u nás!

Uvažujeme nad pořízením klimatizace a nechcete připlácet pouze za značku? Chcete funkční zařízení, které umí to stejné jako drahé značky? Noxa je řešení. Vstoupili jsme na český trh a přinášíme vám exkluzivní nabídku zaváděcích cen. U nás předražené klimatizace nenajdete!




Nechcete platit dvojnásobek? S námi nemusíte!

Klimatizace značky Noxa jsou léty prověřené v okolních státech a nyní je přinášíme i k vám. Jejich předností je bezesporu nízká pořizovací cena při zachování kvality. Uměle nadsazené ceny jako u ostatních firem u nás nečekejte.


U nás kvalita drahá není!

Letní vedra už pomalu ustupují a tropických teplot se nejspíše nedočkáme. Většina lidí tak odsune pořízení klimatizace na další léto. Pak toho litují. Teď je ten pravý čas. Naše klimatizace levně topí i chladí. Bývalo zvykem, že ostatní firmy po letní sezoně, nabízeli klimatizace za výprodejové ceny, to už teď ale neplatí.


Pořízení klimatizace u nás vás nezruinuje!

Ceny klimatizací každoročně o několik procent stoupají. Na vině je pandemie koronaviru, zdražování práce, materiálu i dopravy. Připlatíte si za vše, kam se jen podíváte. A vyhlídky do budoucnosti jsou ještě horší. Běžná domácnost si kvůli tomu musí například odepřít i dovolenou. Noxa není jenom pro pár vyvolených, kteří na ceny nehledí. Noxa je dostupná všem.


Chcete si levně vytopit chatu nebo chalupu? Řešením je Noxa. Přemýšlíte nad koupí přímotopu? S Noxou si levně a rychle přitopíte. Děsíte se vyúčtování za plyn a elektřinu po zimní topné sezoně? Noxa topí s maximální úsporou.


Na nic nečekávejte a hned objednávejte, vše máme skladem. Za pár dní si tak můžete užívat luxus za minimální cenu.

bottom of page